Follow Us On

Freelance grafiker

Har I perioder hvor der er brug for en ekstra grafiker, så kan jeg træde til – en dag, en uge, en måned eller længere. Jeg arbejder sammen med store og mindre virksomheder – i huset eller fra mit eget kontor. Jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

+45 2142 9844

Jeg hjælper med...

Alt inden for design, layout og rentegning af trykt materiale og onlinegrafik – fra idé til tryk.

Jeg træder til – en dag, en uge, en måned eller længere, alt efter behov – hos Jer eller fra mit eget kontor.  Jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

Kontakt mig og lad os få en snak om din opgave…

Freelance grafiker

Jeg har arbejdet som freelance grafiker  in-house hos virksomheder. Efter knap 25 år i den grafiske branche løser både generelle og mere udfordrende opgaver og er en stærk all-round grafiker– og ingen opgave er for lille eller stor.

Vores samarbejde kan kan være ad-hoc eller på enkeltopgave. Jeg tager også længerevarende opgaver – dag til dag, 3-måneder eller en længere fastaftale. Jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

Opgaverne bliver løst hos Jer eller fra mit eget kontor – alt efter hvad der passer opgaven bedst. Afstand er ikke noget problem.

Fordelagtig timepris

Min timepris ligger fra 525 kr. til 900 kr. alt efter opgavens omfang, kreativitet og tidshorisont. Lad os få en snak om samarbejdsformen / opgaven – ved længerevarende samarbejde eller større opgaver beregner jeg en fordelagtig timepris.Jeg har gennem årene arbejdet med flere samarbejdsformer bl.a 3-måneders-aftale og op til 1-års fastaftale. (Priser er ex. moms).